A menys de tres anys per a les properes Eleccions Municipals, l’Assemblea Local del BLOC-Compromís es va reunir per a triar el candidat que encapçalarà la llista per Cocentaina. Finalment, els militants de l’organització valencianista han donat un suport d’un 90% dels vots emesos a Andreu Valor, cantautor contestà involucrat en el valencianisme polític.

En el seu discurs d’agraïment, Andreu Valor ha donat les gràcies “a tots els qui heu confiat amb mi. Espere ser mereixedor de la vostra confiança, de la que hui depositeu en mi”. El candidat de Compromís per Cocentaina ha animat a la resta del poble a que continue treballant per Compromís perquè les persones “són les que fan falta en este projecte i per això, vull que vinguen en la meua llista, en la qual podem aconseguir que el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme entren en força a l’Ajuntament de Cocentaina per poder defensar els interessos i la dignitat de les persones”.

El cap de llista de Compromís ha fet una repassada de la seua trajectòria política en el valencianisme i ha defensat la importància del municipalisme. A més a més, s’ha oferit per a treballar conjuntament després de les Eleccions Municipals si no ix com a regidor per Cocentaina.

Segons Valor, “ara hem de treballar de valent per explicar el nostre programa i el nostre projecte a les contestanes i contestans perquè ens trobem en una perspectiva històrica de poder tindre una alcaldia compromesa amb el País Valencià”

Per últim, s’ha informat als mitjans de comunicació que, altres noms importants de la llista de Compromís per Cocentaina per a la pròxima cita electoral es donaran a conéixer a finals del mes de març.