La coalició contestana vota en contra dels pressupostos municipals per la manca d’execució de les seues propostes del 2017 i afirmen que l’equip de govern no és de fiar.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha mostrat el seu rebuig als pressupostos municipals del 2018 presentats per l’equip de govern. Segons explica el portaveu de la coalició a l’Ajuntament, Xavi Anduix, “el pressupost de l’any passat, el del 2017, recollia moltes de les propostes de millora que vam fer i per això vam votar a favor del document. Però la realitat ha sigut altra: l’equip de govern no ha portat a terme les nostres aportacions que foren clau per a que votarem sí l’any passat”.

“L’equip de govern no és de fiar”, ha afirmat Anduix. I des del Col·lectiu-Compromís ho remarquen amb fets:

– No s’ha fet l’adequació del carrer Major i la resta de carrers de la Vila

– No hi ha hagut personal qualificat per a l’obertura dels caps de setmana del Palau, castell i castell de Penella

– No hi ha hagut una nova ubicació accessible a totes les persones per al jutjat de pau

– No hi ha hagut una nova ubicació acessible a totes les persones per a RÀDIO COCENTAINA

– No hi ha hagut un Pla Director de la Muralla

– No s’ha fet una sala búlder (rocòdrom)

– No s’ha fet un estudi per a la construcció del trinquet

– No s’ha apostat per la mobilitat sostenible: no s’ha comprat un vehicle elèctric per a treballs municipals i tampoc s’han instal·lat punts de recàrrega al poble

“En política s’ha de tenir paraula, i l’equip de govern ha demostrat que no en té. Per això, des del Col·lectiu-Compromís continuem treballant per millorar Cocentaina perquè les coses es poden fer millor”, ha conclós Anduix.