Col·lectiu-Compromís reclama posar en marxa l’il·luminació a la pujada Sant Cristòfol del polígon industrial

La coalició contestana es fa ressò de les queixes de persones usuàries del polígon industrial i insta a posar en funcionament l’il·luminació per a millorar la seguretat i la visibilitat.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha reclamat que es pose en marxa l’il·luminació del carrer de la Pujada a Sant Cristòfol del polígon industrial. Segons fan saber des de la formació, aquesta queixa ha sigut traslladada per usuaris del mateix polígon.

Jordi Pla, regidor a l’Ajuntament, explica que “des del Col·lectiu-Compromís portem treballant durant tota la legislatura per a la millora dels nostres polígons industrials i continuarem fent-ho per tenir unes àrees empresarials del segle XXI”.

“És urgent i necessari posar en marxa l’il·luminació al carrer Pujada Sant Cristòfol per a millorar la seguretat i la visibilitat durant la nit. Hi ha una gran quantitat de treballadors, empreses i usuaris de la zona que ho reclamen i és fonamental fer-ho realitat”, ha afirmat Pla.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *