Xavi Anduix: “L’alcaldessa està demostrant que no sap gestionar”

El Col·lectiu-Compromís recrimina a Mireia Estepa que no està a l’altura de les circumstàncies, fa política de titular i no executa inversions relacionades amb les seues àrees.

El Col·lectiu-Compromís s’ha mostrat contundent front a la gestió portada a terme per l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa. Segons el portaveu de la formació a l’Ajuntament, “en àrees de la seua competència com transparència no s’ha fet absolutament res durant tot l’any. Hi havia pressupostat, a proposta nostra, un nou portal de transparència i una nova pàgina web de l’Ajuntament i no s’ha fet res de res. Per desinterès o per deixadesa?”, es pregunta Anduix.

“Tampoc s’ha fet res per fer accessible el jutjat de pau. És més, el PSOE ha retirat els 30.000€ pressupostats per a destinar-los a una altra cosa. I mentrestant, continuem amb un jutjat de pau que no és accessible per a totes les persones”, ha afegit Anduix.

Per altra banda, des de la coalició contestana recorden el gran fracàs de la proposta de l’alcaldessa del projecte de les vivendes socials “perquè la majoria no eren de propietat municipal i no hi havia acord amb els propietaris. Així i tot, l’alcaldessa anava venent el projecte com si fos una realitat. I mentrestant, les vivendes de propietat municipal estan en unes condicions pèssimes. La gestió del PSOE i de l’alcaldessa és resumeix en política de titular, en vendre fum i en no estar a l’altura de les circumstàncies”.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *