L’eurodiputat Jordi Sebastià presentarà el seu últim llibre a Cocentaina

El portaveu de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, presentarà “Quadern de l’Europa trista” el proper dilluns 30 d’octubre a Cocentaina.

El Col·lectiu-Compromís ha organitzat una presentació pública del nou llibre del seu portaveu al Parlament Europeu, Jordi Sebastià. “Quadern de l’Europa trista” són una sèrie de reflexions sobre el paper actual de la Unió Europea i un conjunt d’experiències del treball polític de l’eurodiputat valencià.

La presentació tindrà lloc el proper dilluns 30 d’octubre, a les 19.30 hores, a la Casa de la Joventut.

Jordi Sebastià és escriptor, periodista, traductor literari i professor universitari. Eurodiputat per Compromís i exalcalde de la seua ciutat: Burjassot. Al 2009 va rebre el Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado i en la seua faceta periodista ha guanyat els premis Laia González i el Ramon Barnils d’Investigació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *