Recuperar la segona brigada de la Mariola i que Cocentaina siga punt d’entrada al Parc Natural: reivindicacions del Col·lectiu-Compromís a Julià Álvaro

Els regidors Anduix i Pla han mantingut una reunió amb el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, i el director-conservador del Parc Natural de la Mariola, Salvador Palop.

El Col·lectiu-Compromís ha fet arribar a la Conselleria de Medi Ambient propostes sobre Cocentaina. A la reunió han estat presents els regidors de la coalició Xavi Anduix i Jordi Pla; el secretari autonòmic de Medi Ambient Julià Álvaro i el director-conservador del Parc Natural de la Serra de Mariola Salvador Palop.

En aquest encontre entre el grup municipal del Col·lectiu-Compromís i la Conselleria de Medi Ambient, des de la formació contestana s’ha reivindicat la recuperació de la segona brigada del Parc Natural de la Mariola, que fou eliminada per l’anterior govern valencià del Partit Popular. A més a més, des de la coalició han apostat perquè Cocentaina siga punt d’entrada a la Mariola a través d’un punt d’informació per als excursionistes i visitants. Per altra banda, també s’ha tractat la reparació i la reciprocitat d’actuacions entre l’Ajuntament i el Parc Natural per millorar la senda del paratge de Santa Bàrbara al Castell.

El portaveu de la formació a l’Ajuntament, Xavi Anduix, ha qualificat l’encontre de “positiu per fer arribar al màxim responsable de medi ambient valencià i al director-conservador de la Mariola les nostres reivindicacions. Reivindicacions com la recuperació de la segona brigada del Parc Natural o que Cocentaina siga porta d’accés a la Mariola amb un punt d’informació.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *