Col·lectiu-Compromís reclama un major manteniment en la senda del Cementeri de Cocentaina

La coalició contestana demana més sensibilitat en el manteniment dels camins de Cocentaina i en aquesta ocasió, concretament, en la senda que porta al cementeri.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha reclamat a l’equip de govern un millor manteniment en la senda del cementeri de Cocentaina. Des de la coalició contestana denuncien la deixadesa del PSOE a l’entorn que es veu reflectida en el creixement de males herbes des de fa mesos.

Segons el regidor i portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament, Xavi Anduix “la senda que porta al cementeri està plena de males herbes de gran alçada que dificulten i molesten les persones que caminen per la zona i que van al cementeri. Estes males herbes fa uns quants mesos que estan i l’equip del govern ha sigut incapaç de millorar la zona”.

Segons destaca Anduix, “és molta la gent que transita per aquesta senda per anar al cementeri, anar a casetes o pujar a Sant Cristòfol; i mereix estar en bones condicions”.

Cal recordar que des del Col·lectiu-Compromís porten reclamant un major esforç per part de l’Ajuntament en les sendes i els camins rurals. Mostra de tot açò han sigut les reiterades denuncies de l’estat dels paratges de Sant Cristòfol, Santa Bàrbara i la proposta del Pla d’Actuació per als camins rurals.

Des de la formació alerten que “cal una profunda renovació i millora en la gestió del poble, vista la evidència deixadesa del PSOE en el dia a dia de Cocentaina”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *