La coalició contestana, que ja va denunciar l’estat d’abandonament amb brutícia i males herbes del paratge de Sant Cristòfol, ara alerta de la manca de manteniment del paratge de Santa Bàrbara.

El Col·lectiu-Compromís torna a reclamar públicament que els paratges de Cocentaina estiguen en bones condicions. Si la formació contestana alertava la passada setmana de l’estat del paratge de Sant Cristòfol, ara denuncia l’estat del paratge de Santa Bàrbara.

Segons el regidor del Col·lectiu-Compromís, Jordi Pla, “és inadmissible que un dels llocs més entranyables de Cocentaina no tinga el manteniment que mereix. La setmana passada ja vam denunciar la situació de Sant Cristòfol i ara denunciem la situació en què està Santa Bàrbara.

Pla explica que “moltes són les persones que transiten per Santa Bàrbàra per caminar, fer esport o per passar una estona d’oci; i el creixement de males herbes no és la millor forma de tindre el paratge. Tot açò és una evidència més de la deixadesa i la descoordinació de l’equip de govern en el la gestió i el manteniment de Cocentaina”.

En definitiva, des del Col·lectiu-Compromís aposten per un major manteniment dels paratges de Cocentaina i de tot el poble.