La coalició contestana alerta de l’estat d’abandonament amb brutícia i males herbes a un dels llocs més emblemàtics de Cocentaina: el paratge de Sant Cristòfol.

El Col·lectiu-Compromís ha reclamat públicament que es mantinga en bon estat el paratge de Sant Cristòfol. Des de la formació alerten que el paratge no es troba en les millors condicions per a rebre a la gent.

Segons el portaveu de la coalició, Xavi Anduix, “ara que són les dates on major nombre de persones pugen a Sant Cristòfol, el paratge està en unes males condicions per a rebre a la gent i projecta una mala imatge de Cocentaina que la ciutadania no mereix”.

Anduix explica que “el creixement de males herbes per les taules, la brutícia al voltant i les males condicions higièniques dels serveis no és la millor forma de tindre Sant Cristòfol i açò és un exemple més de la deixadesa de l’equip de govern en la gestió de Cocentaina”.

Per tant, des del Col·lectiu-Compromís reclamen que es facen les gestions necessàries per tindre el recinte en unes bones condicions.