Col·lectiu-Compromís conversa sobre justícia i abusos bancaris amb el secretari autonòmic de Justícia

El passat dimarts 20 de juny, a les 19.30 hores, va tindre lloc al Centre Social Real Blanc de Cocentaina un acte públic sota el nom “Justícia i clàusules bancàries abusives” a càrrec del secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, organtizat pel Col·lectiu-Compromís.

Segons el portaveu de la coalició a l’Ajuntament, Xavi Anduix, “ha sigut un acte interessant per la seua temàtica i pels temps que córren. Està damunt de la taula el sistema judicial i les clàusules bancàries abusives que han patit moltíssims ciutadans. A més a més, sempre és una bona notícia que un alt càrrec de la Generalitat Valenciana estiga a Cocentaina; i en este cas Ferran Puchades com a secretari autonòmic de Justícia.”

El secretari autonòmic de Justícia de la Generalitat Valenciana, Ferran Puchades, ha explicat el que suposa l’existència de les clàusules abusives en els préstecs hipotecaris. A més a més, ha explicat els recursos que des de la Generalitat Valenciana s’han posat al servei de la ciutadania. Puchades ha destacat el conveni entre la Generalitat i els col·legis d’advocats valencians per prestar serveis gratuïts d’orientació jurídica i els mecanismes per prestar una reclamació a l’entitat bancària o una reclamació judicial.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *