“Justícia i clàusules bancàries abusives”, amb Ferran Puchades

El proper dimarts 20 de juny, a les 19.30 hores, tindrà lloc al Centre Social Real Blanc de Cocentaina un acte públic sota el nom “Justícia i clàusules bancàries abusives” a càrrec del secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, organtizat pel Col·lectiu-Compromís.

Per al portaveu de la coalició contestana a l’Ajuntament, Xavi Anduix, “serà un acte interessant per la seua temàtica i pels temps que córren. Està damunt de la taula el sistema judicial i les clàusules bancàries abusives que han patit moltíssims ciutadans. A més a més, sempre és una bona notícia que un alt càrrec de la Generalitat Valenciana estiga a Cocentaina; i en este cas participarà Ferran Puchades com a secretari autonòmic de Justícia.”

Per concloure, Anduix anima a la ciutadania de Cocentaina a participar de l’acte per conéixer de primera mà tots els assumptes que tractarà el número 2 de la Conselleria de Justícia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *