Compromís presenta una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per construir la passarel·la de la Via a Cocentaina

La coalició esmena els Pressupostos Generals de l’Estat per incloure la construcció de la passarel·la de la Via a Cocentaina i insta als diputats de la comarca a votar-la a favor.

Compromís fa efectiva la seua paraula arran la jornada de treball on van anunciar que portarien a Madrid la construcció de la passarel·la de la Via entre el polígon de la Llaona i el túnel del Ferrocarril a Cocentaina.

El regidor del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament, Jordi Pla explica que “a través dels nostres diputats a Madrid hem presentat l’esmena per fer possible la construcció de la passarel·la de la Via Verda al nostre poble. És una inversió necessària, ja que fou el propi Ministerio de Fomento qui va destrosar la Via al seu pas entre el polígon de la Llaona i el túnel del Ferrocarril”.

Pla recalca que “Cocentaina mereix tindre una Via en condicions per a tota la gent que pràctica esport, eixint a caminar, córrer o amb bicicleta, i per això presentem aquesta esmena als Pressupostos Generals de l’Estat. Ja ha arribat l’hora de tindre la passarel·la i sobretot, que aquesta inversió no recaiga en fons municipals dels habitants del nostre poble i que aquesta construcció la pague el Ministerio de Fomento que fou el responsable de la seua destrucció”.

 Per últim, Pla afirma que “defensem els interessos de Cocentaina a totes les institucions i instem als diferents diputats i diputades de la comarca al Congreso a que accepten aquesta esmena i la construcció de la passarel·la siga una realitat després de tants i tants anys”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *