Col·lectiu-Compromís demana que Cocentaina s’adherisca al projecte “Comença a Exportar”

El Col·lectiu-Compromís, a través del regidor Jordi Pla, ha demanat formalment que l’Ajuntament de Cocentaina s’adherisca al projecte “Comença a Exportar” de la Direcció General d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Jordi Pla explica que “és fonamental posar tota la maquinària necessària per a ajudar a les empreses locals a exportar el seu producte arreu del món. La internacionalització de les nostres empreses deriva en la creació de llocs de faena i en perspectives de futur per a Cocentaina”.

Des de la coalició destaquen que “Comença a Exportar” és un programa impulsat pel Consell de Cambres de Comerç valencianes, els Fons Europeus de Desenvolupament Regional i la Conselleria d’Economia Sostenible.

Segons recalca Pla, “aquest projecte té com a finalitat donar resposta a les necessitats empresarials per a començar a exportar i va destinat a ajudar a les empreses a eixir als mercats exteriors. A més a més, per a Cocentaina no tindria cap cost econòmic perquè està cofinançat al 50% per la Conselleria i la resta per les cambres de comerç a través de Fons Europeus”.

Pla ha encoratjat a les empreses a interessar-se per la iniciativa, atés que és requisit imprescindible aconseguir deu participants en el programa per tal que els cursos de formació destinats a la internacionalització de les empreses locals puguen celebrar-se a Cocentaina.

Per finalitzar, el regidor de la formació ha conclòs que “fer que les empreses de Cocentaina adopten la internacionalització com a una estratègia pròpia farà que el nostre teixit empresarial siga més fort i generarà llocs de faena al nostre poble”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *