La coalició portarà al Senado la passarel·la de la connexió de la Via Verda a Cocentaina entre el polígon de la Llaona i el túnel del Ferrocarril.

Aquest dilluns 10 d’abril, Cocentaina ha rebut la visita del senador de Compromis, Jordi Navarrete, i del cap de l’àrea de municipalisme del BLOC, Artur Hernández. Els dos dirigents de Compromís han mantingut una jornada de treball amb dos dels regidors de la formació a l’Ajuntament, Xavi Anduix i Jordi Pla.

Per a Jordi Pla, “la jornada de treball ha sigut molt interessant per intercanviar opinions al voltant de la nostra faena com a oposició a l’Ajuntament i per a portar diferents problemes de Cocentaina al Senado. Anem a portar a Madrid la Via Verda i la passarel·la al seu pas entre el túnel del Ferrocarril amb la zona del polígon de la Llaona. La Via Verda és una zona molt transitada entre veïns de Cocentaina i és una font d’oportunitats esportives, ludíques i turístiques”.

“Defensem els interessos de Cocentaina a tot arreu i a totes les institucions. I malgrat que no ens agrada com funciona el Senat per les polítiques del Partit Popular i del PSOE, l’hem de fer útil per solucionar problemes de la gent i dels nostre poble”, ha afegit Pla.

A més a més, el senador de Compromís Jordi Navarrete ha explicat que la seua visita a Cocentaina ha sigut profitosa per conéixer de primera mà el municipi i el seu entorn. Navarrete ha afirmat que “portar al Senado el problema de la pasarela de la Via Verda per saber per què no es va fer la construcció quan es va fer la circumval·lació; i exigirem la seua construcció al Ministerio de Fomento. Fem política de baix cap a dalt. Dels municipis al Senado”.  També el senador s’ha interessat pels desperfectes per les pluges torrencials dels passats mesos.

Per finalitzar, el cap de l’àrea de municipalisme del BLOC, Artur Hernàndez, ha volgut destacar el bon treball de la formació en l’oposició per millorar Cocentaina i la qualitat de vida del seus veïns.