El Col·lectiu-Compromís torna a eixir al pas davant les declaracions de la regidora del PSOE, Mariona Carbonell. En paraules del regidor Jordi Pla, “el PSOE menteix i no ha fet absolutament res pels polígons de Cocentaina”.

“I el pitjor és que menteixen de manera premeditada. Com a mostra del nostre treball defensant els interessos de Cocentaina i la millora dels polígons estan les actes de les diferents comissions informatives, plenaris municipals, les nostres propostes als pressupostos municipals durant els últims anys i la nostra iniciativa del Pla de Modernització. El PSOE canvia de cares però mantenen la mateixa actitud de sempre. I a la vista estan les precàries condicions dels polígons de Cocentaina; on ni tan sols hi ha llum a les Jovades. Cal dir la veritat i tindre una bona planificació; no anar a salto de mata i intentar enganyar a la gent”, afirma Pla.

Per últim, Pla ha remarcat que “el document entregat a l’IVACE per part de l’Ajuntament és per al mapa de sòl industrial del País Valencià; no té res a vore amb les ajudes del Pla de Reindustrialització. Demanem rigor i que s’estiga a l’altura de les circumstàncies”.