Xavi Anduix: “Cocentaina ha d’aprofitar el potencial de la Mariola”

“Cocentaina ha d’aprofitar el potencial a la Serra de Mariola”, ha afirmat Xavi Anduix, portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament, després de la reunió mantinguda amb el Director-Conservador del Parc Natural de la Mariola.

El regidors de la coalició Xavi Anduix i Jordi Pla han mantingut una reunió amb el Director-Conservador del Parc Natural de la Serra de Mariola, Salvador Palop. En aquest encontre, els dos regidors contestans han destacat la seua aposta per la Mariola com a un element fonamental per al futur de Cocentaina. Una reunió positiva per tal d’intercanviar perspectives i opinions, segons infomen des de la formació.

Des del Col·lectiu-Compromís aposten decididament per la Serra Mariola com una font d’oportunitats per a Cocentaina. “La marca Mariola aporta oportunitats mediambientals, econòmiques, turístiques i agroalimentàries per a Cocentaina, sempre des del respecte a l’entorn, el paisatge tradicional i la sostenibilitat”, ha explicat Anduix. Cal recordar que Anduix és l’actual president de la Junta Rectora del Parc, un òrgan consultiu on estan representats tots els agents socials dels 7 pobles que formen part de la Mariola.

“La Mariola forma part de la nostra identitat col·lectiva de poble i hem de posar tots els mecanismes per mantenir la seua qualitat ambiental. També és prioritari apostar per la marca Mariola per a promoure l’oferta turística i els productes agroalimentaris del nostre poble i la cooperació efectiva amb la resta de municipis”, ha conclòs Anduix.

A més a més, el Director del Parc acompanyat per Pla i Anduix s’han interessat pels danys de les recents pluges, l’estat de les fonts i camins, els aqüífers, la reforestació a les vessants del Castell de Cocentaina, el senders, el pla de prevenció d’incendis i l’aprofitament de la biomassa al Parc Natural.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *