El regidor a l’Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla, ha estat escollit per a redactar el Codi Ètic del BLOC en el Consell Nacional que ha tingut lloc el 7 de gener a la ciutat de Sagunt.

Pla formarà part de la comissió redactora del Codi Ètic de l’organització valencianista que haurà de lliurar un primer esborrany per al debat al màxim órgan entre congressos de la formació en el termini màxim de 3 mesos.

El regidor de Cocentaina explica estar “satisfet i apassionat de tindre l’oportunitat de redactar el Codi Ètic del BLOC. Estic content pel suport que he rebut del Consell Nacional i això situa a Cocentaina i la comarca com a referents per a Compromís. Mentre en altres partits s’han d’amagar perquè els esclata cada dia un cas de corrupció, al BLOC-Compromís som capdavanters en regeneració democràtica

Per últim, Pla afirma que “s’ha de treballar en un Codi Ètic seriós, realista i que no siga paper mullat ni un document demagògic. Governant la Generalitat Valenciana i multitud d’ajuntaments construïm un país net, des de la vocació de servei públic i la neteja més absoluta al servei del poble valencià”.

D’aquesta forma Jordi Pla consolida el seu lideratge intern al BLOC i Compromís. Cal recordar que el regidor contestà va formar part de l’equip redactor de la Ponència Política per al VIIé Congrés Nacional i va estar escollit com la setena persona més votada per accedir al Consell Nacional.