Xavi Anduix: “L’equip de govern haurà de dir sí l’adequació dels carrers de la Vila és o no una prioritat per al PSOE”

El Col·lectiu-Compromís continua ferm en què l’adequació dels carrers de la Vila de Cocentaina és imprescindible per als Pressupostos Municipals de 2017. A través del seu portaveu a l’Ajuntament, Xavi Anduix, expliquen que “la inversió per adequar i condicionar els carrers de la Vila és fonamental per a l’accessibilitat i el progrés socioeconòmic. Obviar la realitat no és constructiu ni bo per a millorar Cocentaina. Els consensos s’han de construir a partir d’entendre la realitat i els problemes que té el nostre poble”.

Des de la formació recorden que aquesta proposta ha estat rebutjada durant diferents pressupostos municipals i que per tant, “ja és hora d’afrontar l’adequació dels carrers de la Vila per reactivar un pulmó de Cocentaina com és el nucli antic”.

“L’equip de govern haurà de dir públicament sí l’adequació dels carrers de la Vila és o no un prioritat per al PSOE”, ha afirmat Anduix. “I en cas que no siga una prioritat, explicar als comerciants i als veïns de la zona per què no ho és”, ha conclòs el portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *