La formació continua fent públics nous incompliments en el contracte de la brossa per part de l’empresa adjudicatària.

El Col·lectiu-Compromís segueix exigint a l’equip de govern que no mire cap a altre costat i reclame a l’empresa adjudicatària, FCC, que complisca les clàusules del plec de condicions de la recollida de la brossa, neteja viària i xarxa pública de sanejament.

En aquest cas, es tracta de l’article 6è, de mitjans materials, on diu que “Todo el material necesario para la prestación de los servicios deberá mantenerse en buen estado de uso y conservación, renovándose cuantas veces sea preciso a costa del adjudicatario, por propia decisión o a requerimiento justificado de la inspección del servicio.”

Segons destaca Jordi Pla, regidor a l’Ajuntament. “els socarrats continuem pagant per un servei que s’està incomplint  de manera reiterada. Un nou exemple és l’estat dels contenidors de recollida de brossa orgànica que es troben en un estat lamentable. És responsabilitat d’aquest Ajuntament la defensa dels interessos de Cocentaina i per tant, exigir el compliment del plec de condicions”.

 “Durant molts anys no s’ha fet cap tipus de control, tenint l’empresa adjudicatària barra lliure incomplint allò acordat. També cal recordar que la nostra formació va ser l’única que va votar en contra de prorrogar el contracte durant 1 any més amb FCC al plenari del passat 28 d’abril”, ha afirmat el regidor contestà.