El Col·lectiu-Compromís fa pública la seua satisfacció per la imminent construcció de la coberta de la pista de hoquei. Per al regidor Jordi Pla “ja era hora de posar amb serietat damunt de  la taula la proposta de  fer la  coberta de la pista d’hoquei i patinatge”.

Jordi Pla també ha volgut destacar que “són incomprensible les condicions tercermundistes amb les quals compten els clubs d’hoquei i patinatge per practicar el seu esport. I a  més a més, tenint en compte que el Club d’Hoquei juga a la Lliga Nacional. Per això el romanent de la Diputació, més els 100.000€ aportats per fons propis, són claus per portar endavant el projecte. Després de tants anys amb unes condicions precàries, ja és hora de dignificar l’esport local”.

A més a més, Pla explica que “des del Col·lectiu-Compromís ens alegrem que, per fi, el PSOE accepte propostes que no naixen de l’equip de govern, com en aquest cas la realització de la coberta d’hoquei. Calen projectes seriosos i no vendre fum depressa i corrents. L’alcaldessa ha de ser conscient  que el seu govern està en minoria i ha de  deixar enrere els tics de majoria absoluta que tant els caracteritza”.