Per al Col·lectiu 03820 – Compromís una de les inversions necessàries a abordar durant aquesta legislatura és el cobriment de la pista de Hoquei al poliesportiu municipal de Cocentaina. Es tracta d’una reivindicació dels diferents clubs esportius que utilitzen aquestes instal·lacions, atenent la dificultat que tenen per a jugar i entrenar quan l’oratge és advers.

Segons Xavi Anduix, portaveu de la coalició contestana “es tracta d’un projecte necessari per a l’esport local i que hui en dia ja està consensuat per tots els grups polítics de la corporació municipal”. Destaca que “cal recordar que al mes de novembre de 2015 ja es va tractar a un plenari municipal valorant la inversió en uns 170.000 € aproximadament”.

Anduix destaca que “aquesta instal·lació es podria dur a terme a través dels 200.000 € que li corresponen a Cocentaina de les Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació d’Alacant, el que es coneix com a romanent de la Diputació” i que “des del Col·lectiu 03820 – Compromís apostem per l’esport de base i per la realització d’aquestos projectes des del consens, la transparència i l’eficiència, però sobretot amb la implicació directa de les persones que en el futur utilitzaran aquestes instal·lacions esportives”.