Jordi Pla creix internament i formarà part de l’equip redactor de la proposta política per al Congrés Nacional del BLOC.  

El regidor de l’Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla, ha estat escollit per formar part de l’equip redactor de la ponència política per al Congrés Nacional del BLOC. El Congrés de la formació valencianista serà el proper 23 i 24 de maig i el seu lloc de celebració encara està per triar. Pla ha sigut una de les quatre persones, sumades a les altres quatre persones designades per l’Executiva Nacional, que seran les encarregades de plantejar la ponència política després de ser escollides democràticament pel Consell Nacional del dissabte 9 de gener.

“Estic molt content i il·lusionat de tindre l’oportunitat de formar part de l’equip redactor de la proposta política i estratègica del Bloc i Compromís. És un gran privilegi i responsabilitat repensar, innovar i continuant fent créixer el valencianisme polític; i més ara que governem la Generalitat i infinitat d’ajuntaments”, ha afirmat Pla.

A més a més, Pla explica que “estem en un moment vital i calen propostes valencianes per als problemes valencians del segle XXI. És per això que cal trobar solucions per a la gent normal i corrent i del nostre entramat econòmic”.

L’elecció del regidor contestà és tot un èxit i un reconeixement al bon treball que s’efectua en el col·lectiu local de la capital de El Comtat.