Col·lectiu 03820-Compromís fa públiques les retribucions dels seus regidors

La coalició ha volgut fer públiques les retribucions del grup municipal a l’Ajuntament de Cocentaina. La transparència una de les seues prioritats per a la legislatura.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha fet públiques les retribucions dels seus quatre regidors a l’Ajuntament de Cocentaina. A més a més, aquestes dades es podran consultar a la seua pàgina web. D’aquesta forma, la coalició fa de la transparència una de les seues prioritats d’aquesta legislatura.

Cal recordar que l’assistència als plenaris oscil•la en 85€ i l’assistència a les comissions en la quantitat de 57€. Pel que fa al mes de juliol, els regidors de la coalició han ingressat 85€ en concepte d’assistir a un plenari.

Jordi Pla, portaveu adjunt del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament, ha assenyalat que “la transparència no és predica, si no s’exerceix. És una primera garantia per a avançar en el bon govern, ja que dificulta les pràctiques irregulars o abusives.” A més a més, Pla afirma que “la fiscalització de tot allò públic ha de ser un dret fonamental de la ciutadania en qualsevol sistema democràtic. La transparència és, per a nosaltres, una senya d’identitat”.

Per últim, Pla explica que “la transparència en tots els àmbits de l’administració és un dels nostres pilars fonamentals per a la regeneració democràtica i serà una de les nostres línies de treball al llarg de la legislatura”. Per això, des de la formació treballen en noves propostes per a l’inici del nou curs polític.

Retribucions

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *