Col·lectiu 03820-Compromís sol·licita un informe sobre els horts socials

La coalició la sol·licitat un informe complet del programa d’horts socials i la quantia que es destina a cada programa social.

Paula Figuerola, regidora del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament, ha demanat un informe complet dels Horts Socials i Ecològics duts a terme des de la Regidora de Benestar Social. A més a més, el Col·lectiu 03820 – Compromís ha demanat la quantia que es destina a cada programa social i quina és la quantitat que resta.

“Hi ha parcel•les de terreny per al seu conreu mitjançant tècniques ecològiques i sostenibles, i volem conèixer la seua evolució i el seu estat actual”- ha explicat Figuerola- “Des del Col•lectiu 03820-Compromís apostem pels horts socials com a eina d’inclusió, d’apropament de la ciutadania a l’activitat agrària i per tal de posar en valor el nostre entorn”, ha afegit Figuerola.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *