El Col·lectiu 03820-Compromís vol un canvi a millor per a Cocentaina

El Col•lectiu 03820-Compromís ha complit amb la tradicional apegada de cartells del dijous al Passeig del Comtat. Xavi Anduix i Jordi Pla han encapçalat el grup amb la resta de membres de la llista I han mostrat enèrgicament la seua il•lusió per ser importants a les eleccions municipals.

Després d’un sopar d’agermanor celebrat a la seu, els membres de la llista, simpatitzants i militants de la coalició han recorregut el Passeig penjant els seus cartells on han mostrat un gran ambient.

Des de la coalició han dit que esperen ser la sorpresa el 24 de maig. La formació basarà la seua campanya en explicar el seu projecte per a Cocentaina amb l’intenció d’encapçalar el nou govern municipal amb l’objectiu de fer una gestió basada en la transparència, participació i la lluita per millorar la vida de les persones. Un canvi a millor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *