El Col•lectiu 03820-Compromís ha fet públic una de les seues propostes en matèria de joventut i esport.

La coalició proposa la creació d’un Carnet Jove Municipal per tal d’oferir avantatges en l’ús d’equipaments municipals, així com descomptes en esdeveniments de promoció pública.
Es tracta de crear un “Carnet Jove de Cocentaina”, que tinga com a finalitat ser una eina útil per a la joventut. Amb aquest carnet que proposa el Col•lectiu 03820-Compromís, els i les joves socarrats tindran descomptes en diferents vessants. L’accés, per exemple, a activitats culturals (teatres, concerts…) serà més assequible per a la gent més jove del municipi.

Aquest Carnet Jove també tindria com a objectiu promocionar el comerç local. Per tant, i paral•lelament, es pretén arribar a un acord amb les parts involucrades per tal d’oferir una sèrie d’avantatges per tal que hi facen les seues compres en el xicotet comerç de Cocentaina.

Per altra banda, des del Col•lectiu 03820-Compromís plantegen la gratuïtat de l’accés al poliesportiu substituint l’actual ordenança fiscal que fixa els preus per a l’anomenat carnet de pistes. Des de la formació expliquen que les instal•lacions esportives són un bé i servei públic i com a tal, han d’estar destinades al desenvolupament i a la pràctica de l’esport amb l’accés lliure per a totes les persones de Cocentaina. A més a més, apunten que una vegada posada en funcionament la proposta, sols afectaria en l’import total del carnet de pistes. Cal recalcar que aquest passaria a ser gratuït. També cal destacar que el funcionament, l’organització i la col•laboració amb totes les entitats esportives seria com a hores d’ara i augmentant la seua vinculació i participació a través del Consell Local d’Esports.