“La Cocentaina que farem”, idees per a un Programa de Govern amb Baldoví

El Col·lectiu 03820 – Compromís de la mà del diputat al Congrés Joan Baldoví presentarà la “Cocentaina que farem: Idees per a un Programa de Govern” i la seua candidatura completa a l’Ajuntament de Cocentaina. A més a més, des de la coalició informen que hi ha hagut una gran aportació de propostes a través de la pàgina web i de les tres assemblees ciutadanes realitzades on hi han col·laborat més de 80 persones relacionades amb entitats socials, esportives, juvenils del poble de Cocentaina.

L’acte públic tindrà lloc el pròxim divendres 10 d’abril, a les 19.30 h, al Centre Social Real Blanc.

La presentació de la “Cocentaina que farem: Idees per a un Programa de Govern” comptarà amb les intervencions del diputat Baldoví, el candidat a l’Alcaldia Xavi Anduix, Jordi Pla, Paula Figuerola i l’actual portaveu a l’Ajuntament, Esther Blanes.

Des de la formació conviden a assistir a tota la ciutadania i a tots els col·lectius que vulguen compartir l’inici d’un nou període a Cocentaina. Per últim, cal destacar que posteriorment hi haurà un sopar per tal d’intercanviar opinions sobre l’actualitat política local i la Cocentaina del futur.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *