El Col·lectiu 03820-Compromís inagurarà la nova seu al Passeig

El Col·lectiu 03820 – Compromís ha informat que el proper divendres 27 de febrer, a les 20:00 hores, serà l’acte inaugural de la nova seu de la coalició, que estarà ubicada al Passeig del Comtat número 11.

A l’acte inaugural assistirà el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldovi. Així com el candidat a l’Alcaldia de Cocentaina, Xavi Anduix. A més a més de l’actual Grup Municipal a l’Ajuntament i nombrosos representants de les entitats del teixit associatiu contestà.

Des de la formació conviden a assistir a tota la ciutadania i a tots els col·lectius que vulguen compartir l’inici d’un nou període a Cocentaina. Per últim, cal destacar que hi haurà un vi d’honor per tal d’intercanviar opinions sobre l’actualitat política local i la Cocentaina del futur.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *