l PSOE porta tants anys governant Cocentaina que alguns no hem conegut una altra cosa. I ja tenim ganes de canviar, que entre aire fresc a l’Ajuntament. El nostre poble està estancat econòmicament, amb centenars de persones sense treball i, el que és pitjor, sense perspectives de trobar-ne. L’actual Alcaldia no té model econòmic per a Cocentaina.

 

Tampoc té model cultural, ni social. És veritat que reparteixen subvencions, perquè pensen, erròniament, que així es guanyen els vots. Obliden que els diners no són d’ells, sinó del poble. Això les entitats ho saben molt bé i, per tant, també saben que no els estan fent cap favor, sinó complint amb la seua obligació.

 

D’iniciativa pròpia, no en tenen cap. S’han instal·lat en una gestió burocràtica de l’administració. Una gestió pèssima, com estemveient en l’escàndol del camp de la Via, amb 800.000 euros gastats sense cap fruit. La ciutadania estem cansats de mala gestió, d’administracions que, en lloc d’ajudar-nos a eixir de la crisi, ens enfonsen encara més en la misèria.

 

Hi ha moltes persones il·lusionades amb la perspectiva d’un canvi en tots els nivells de la política. Estem farts de polítics amb les mans brutes. Cada dia ix en la premsa el nom d’un altre polític corrupte, quasi sempre de personatges vinculats al PP i al PSOE. Tot això ho hem de parar, i per fer-ho ens hem d’unir, posar en valor tot el que tenim en comú i regenerar la vida pública.

 

Per tot arreu sorgeixen plataformes ciutadanes disposades a canviar la situació. A Cocentaina, el Col·lectiu 03820 i Compromís han decidit unir esforços, obrir-se a la ciutadania i presentar una alternativa als partits del règim. És una alternativa basada en la il·lusió i el treball, en la certesa que tenim les mans netes i moltes ganes d’aconseguir una Cocentaina pròspera, més justa, sostenible i valenciana. Per tindre un Ajuntament democràtic i transparent, eficient, al servei de les persones.

 

Per això, el Col·lectiu 03820-Compromís convoquem primàries obertes a la ciutadania. Això vol dir que si compartiu els valors de la coaliciópodeu participar en l’elecció de les candidatures a l’Ajuntament de Cocentaina i inclús presentar-vos com a candidats. Ara teniu l’oportunitat de decidir quina Alcaldia voleu per a Cocentaina.Us donarem més detalls sobre aquest i sobre altres temes d’actualitat en l’acte públic que farem el proper divendres 28 de novembre, a les 19 hores, al Centre Social Real Blanc. Veniu i participeu! Junts podem, juntes guanyem!

 

En trobareu tota la informació en www.facebook.com/03820compromis

Paula Figuerola i Xavi Anduix