“Vine amb Compromís, pel canvi a Cocentaina”, article de Miquel Prats

Cada dia em trobe alguna persona més que ha decidit no tornar a votar el PSOE ni el PP. “No són de fiar” -em diuen alguns- “Massa corrupció”. “Governen només per als seus, són uns clientelistes” -em diuen uns altres. “Són dos cares de la mateixa moneda, van turnant-se i repartint-se els càrrecs com si foren dos empreses”. Cal un canvi. Es nota en l’ambient.

I a Cocentaina també. El PSOE governa ací des de la prehistòria, i segur que han fet algunes coses bé, sobretot al principi, però últimament no n’encerten ni una. Són massa anys i estan desgastats. Tal com escrivia algú fa uns mesos, necessitem un canvi higiènic, una bona neteja en l’Ajuntament. Una neteja que no pot vindre de la mà del PP, un partit que està davall sospita i que molta gent considera podrit de dalt a baix de Bárcenas i similars.

Per això ha nascut Compromís per Cocentaina: per a construir una alternativa de govern que ens allibere tant del PSOE, que ja ha fet i desfet massa anys a Cocentaina, com del PP, que no volem que ens la desgracie. Ja han fet prou mal en la Generalitat. Estem compromesos amb el futur de Cocentaina, des dels valors valencianistes, progressistes i ecologistes, però sobretot des d’un amor profund al nostre poble i a la nostra gent. Treballem per una Cocentaina pròspera, amb una economia dinàmica i al servei de les persones. Treballem pel benestar, per les famílies amb persones dependents, per l’educació i la sanitat públiques, de qualitat i gratuïtes.

Cocentaina necessita un nou impuls. Deixarem arrere les polítiques destructives i caduques del PPSOE. Volem Ajuntament que treballe per aquesta prosperitat i solidaritat. I en açò no estem sols. Cada volta ens acompanya més gent. I nosaltres també la busquem. Procurem la cooperació amb totes les entitats i persones que desitgen, com nosaltres, un futur brillant per al poble de Cocentaina. Perquè les diferències són riquesa i volem fer un gran equip. Perquè volem sincerament el canvi, assumim la responsabilitat de dur-lo a terme i sabem que dividir sempre resta, però que si sumem podem multiplicar.

Així que vine tu també amb nosaltres, vine amb Compromís i entre tots farem possible el canvi i tots els nostres somnis. La unió i el compromís fan la força.

Miquel Prats
Portaveu de Compromís per Cocentaina

Arxivat en: Articles d'opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *