JOVES amb Compromís organitzen la IV Jornada #FormacióXimoLlorca: Joves a les institucions

Una vegada més, JOVES amb Compromís Alcoià- Comtat- Foies organitzen la jornada #FormacióXimoLlorca, aquesta vegada sobre “Joves a les institucions”.

Aquestes jornades, que les joventuts comarcals de Compromís organitzen periòdicament, són una aposta clara per la formació i l’associacionisme com a escola de ciutadania, i porten el nom de qui consideren, va establir les bases de govern amb les persones com a prioritat. Ximo Llorca, ademés, va ser impulsor de la recuperació de les comarques com a eines administratives fonamentals al País Valencià.

La jornada, que tindrà lloc el dissabte, 20 de setembre, a les 11 h, a la Seu Comarcal de Compromís, comptarà amb els joves Jordi Juan, alcalde de Tavernes, Vallivana Murgui, regidora de l’oposició a l’Ajuntament de Llíria, i Alberto Ibañez, regidor de cultura a l’Ajuntament de Vila-real.

“El jovent valencià som una part fonamental del projecte de Compromís, i és per això que formem part activa dels càrrecs a les nostres institucions” ha afirmat Raül Seguí, portaveu dels joves de Compromís a les nostres comarques, afegint “compartir experiències i aprendre els uns dels altres és l’esperit de la #FormacióXimoLlorca, estan convidades totes les persones que desitgen compartir amb nosaltres aquest matí de formació”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *