Cocentaina demana un govern amb sensibilitat social i amb l’objectiu de reactivar l’economia local, que ajude a resoldre el patiment creixent d’una part de la població. Per això cal un projecte ambiciós amb voluntat de canvi, perquè és necessària una alternativa seriosa, coherent i ètica al model de poble actual.

Cal construir la Cocentaina del futur a partir d’un projecte transversal, integrador i obert a la ciutadania. Amb la capacitat básica i vital de transcendir les costures dels partits tradicionals i sumar més enllà de les sigles a partir d’una nova manera de fer, en què la clau és la cooperació per a la millora de la vida quotidiana i del nostre entorn. Treballar per la felicitat de tots els dies per a totes les persones. Tenim el projecte i les mans ben lliures per aplicar-lo. Sense dependències de ningú, amb les mans netes i cap vergonya que amagar. Noves energies i valors. Ganes de fer-ho bé. Confiança.

Aquesta és una proposta en positiu, a favor de Cocentaina. Volem ajudar a millorar el nostre poble. I per això, volem allargar la mà a tota aquella gent que ha acumulat experiència al llarg dels darrers anys a incorporar-se a aquest projecte encapçalat per la idea de canvi i renovació amb les persones com a centre fonamental d’acció política. Un projecte progressista transversal, que va molt més enllà de les etiquetes, capaç de construir consensos per a portar a terme canvis reals. Caminar junt amb la gent que forma el teixit social del nostre poble per recuperar tot el terreny perdut i fer una Cocentaina capdavantera. Una Cocentaina coherent amb el passat, honesta amb el present i encoratjadora de cara al futur.

Perquè el futur no és el lloc cap on es dirigim, sinó és el lloc que estem construint i depèn d’allò que fem instant a instant. I és per això que, reste a la vostra disposició per a contribuir a la regeneració urgent i essencial que necessita el nostre poble. Cocentaina necessita un despertar. I a eixe “despertar” hi estaria disposat a formar-ne part. A col·laborar. Amb teua implicació, la teua il·lusió i el teu desig de canvi.

Perquè no hi ha pitjor governant que aquell que està empenyat en governar contra la realitat. Ho tenim a les nostres mans. I tant que podem. Amb un compromís lleial amb tu. Guanyem Cocentaina.

Jordi Pla

Secretari d’Organització de Compromís per Cocentaina