Compromís portarà a terme la unificació del Bosco[INNOCENTADA]

El futur Govern Municipal liderat per Compromís, unirà els dos centres amb una línia de Metro.

El Secretari d’Organització de Compromís per Cocentaina, Jordi Pla, ha presentat públicament el projecte d’ unificació del Col·legi  Sant Joan Bosco. “Vist que ni el PSOE ni el PP han trobat solució a aquesta problemàtica municipal, tan aviat com assolim l’Alcaldia començarem les obres d’una línia de Metro que connectarà el Bosco I amb el Bosco II.”

A més a més, “pensem que el projecte és perfectament possible des del punt de vista econòmic gràcies a que actualment no hi ha regidors ni regidores amb dedicació exclusiva i que l’Ajuntament cobrarà immediatament el deute de la Generalitat” ha afegit Pla.

Amb aquesta línia, els progenitors i les progenitores gaudiran d’aquest servei per tal de poder portar als seus fills i filles als dos centres sense haver d’utilitzar el vehicle privat. Cal destacar que, aquest servei serà totalment públic i gratuït.

La formació valencianista ha assegurat en exclusiva que no cedirà davant de les pressions de l’actual alcalde, Rafa Briet, per tal d’ allargar la línia fins al Decathlon amb una parada al Carrefour. “Nosaltres donem suport al comerç local i no a les grans superfícies comercials” ha explicat Pla.

D’aquesta manera, des de l’organització valencianista esperen comptar amb el suport del Col·lectiu 03820 per portar endavant aquest projecte, ja que a hores d’hora les enquestes solament atorguen 8 regidors a Compromís al poble de Cocentaina.

A preguntes de la premsa, Jordi Pla ha admès que la inspiració d’aquesta proposta ve arran del túnel que enllaça el Palau i el Castell, ben conegut pels contestans i les contestanes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *