Atac feixista a la seu de Compromís a Cocentaina

La seu de Compromís a Cocentaina ha estat l’escenari de l’amenaça ultradretana. La passada matinada han aparegut pintades de caire feixista a la façana d’aquesta formació política.

Per a Compromís, l’augment del radicalisme i els comportaments feixistes que s’estan vivint als últims temps en moltes localitats “no es poden consentir ni justificar i molt menys tolerar, perquè la violència pot fer entrar a la nostra societat en una espiral molt perillosa, com la història ha demostrat en incomptables ocasions”.

El Secretari d’Organització de Compromís, Jordi Pla, assegura que “lamentablement, els atacs feixistes són habituals al País València. Desgraciadament, la impunitat de què gaudeixen els atacs fets per grups d’extrema dreta al nostre país és absoluta.”

Des de Compromís defensen que uns dels pilars de la política és el respecte, fent allò possible per no utilitzar la crispació política i social com un mitjà per a fer oposició en cap àmbit, fent sempre una crítica constructiva i donant informació a la ciutadania per tal que siga ella qui la valore.

“Aquest comportaments violents contra la gent que no pensa igual no porta a la nostra societat a cap lloc possitiu. La situació actual necessita debat i propostes, però sempre des de la tolerància i el respecte com a eines essencials d’aquest viatge. Aquest atac els situa a anys llum de poder denominar-se demòcrates”, ha afegit Pla.

A hores d’ara, la Guardia Civil ha obert una investigació per esclarir els fets.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *