Enric Morera, síndic del Grup Parlamentari de Compromís a Les Corts, ha registrat una pregunta al Consell sobre la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Compromís ha mostrat interès en  conèixer els motius del retard en el pagament de les ajudes a la Fira. Cal recordar que, la Generalitat adeuda més de 60.000€ de les edicions de 2010, 2011 i 2012. Per altra banda, Morera ha preguntat per la data prevista per pagar la totalitat del deute amb l’esdeveniment més gran que organitza el poble de Cocentaina. Finalment, des de la coalició, s’interessen en saber per què la recent Fira no ha comptat amb cap tipus d’ajuda per part de la màxima institució valenciana.

A més a més, des de Compromís,  mostren el seu malestar amb la Generalitat Valenciana per la manca d’ajudes econòmiques. “És vergonyós que un esdeveniment de les dimensions de la Fira compte amb tan poc suport per part de la Generalitat i Diputació, però encara és més vergonyós que la Generalitat adeude més de 60.000€ de les edicions de 2010, 2011 i 2012” afirma Jordi Pla, Secretari d’Organització de la coalició. Per últim, animen al Partit Popular contestà a exigir allò que perteneix a Cocentaina.

Us adjuntem la pregunta presentada a les Corts Valencianes: re 67489 cocentaina fira