Aquest Divendres, Enric Morera a Cocentaina

El Síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, oferirà el proper Divendres una xerrada a Cocentaina sota el títol “On van els nostres diners?” La conferencia serà la presentació del document “Per un Concert Econòmic Responsable” elaborat per un grup d’experts. El col·loqui serà presentat per Javi Linares.

Per tant, la gent de Cocentaina i de la comarca tindrà l’ocasió de conèixer la proposta de finançament de Compromís per al País Valencià. A més a més, també podrem transmetre-li les nostres preocupacions, suggeriments i opinions en aquest acte públic. Això és el que ha de fer un polític: escoltar el poble i ajudar-lo a superar els seus reptes. El dia 4, a les 8 de la vesprada, al Teular, estem totes i tots convidats a participar-hi.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *