La conferència “Llei Wert: la destrucció de l’ensenyament públic”, impartida per Beatriu Cardona (STEPV) i Fran Ferri, va ser un èxit

La conferència, impartida el passat divendres dia 20 a la Casa de la Joventut de Cocentaina, per Beatriu Cardona, membre del Secretariat Nacional de l’STEPV, i Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts, va ser tot un èxit.

L’acte, organitzat per Compromís per Cocentaina, va tindre gran assistència davant la creixent preocupació de la ciutadania quant als temes relacionats amb les retallades que està portant a terme el govern del Partit Popular, i davant la destrucció de l’ensenyament públic, que suposa la coneguda com a Llei Wert.

Paula Figuerola, de JOVES amb Compromís, va ser l’encarregada de presentar l’acte, i va donar pas a Fran Ferri, que va explicar perquè Compromís s’oposa frontalment a aquesta llei que genera desigualtat i destrueix allò pel que “persones com jo, tenim una titulació i un futur”, va afirmar el diputat.

Seguidament, Beatriu Cardona va exposar els motius pels que aquesta llei genera desigualtat i margina l’ensenyament públic per a potenciar l’ensenyament concertat, creant diferències de classe i beneficiant l’oligarquia del nostre país. “Traslladar el finançament del sistema públic al sistema concertat no s’entèn en el context europeu. Hi ha que fomentar la igualtat d’oportunitats per a totes i per a tots i aquesta llei ens ho impedeix”, explicava la membre del Sindicat de treballadores i treballadors de l’ensenyament del País Valencià.

Els assistents van poder gaudir d’una exposició dels motius clara i contundent, amb professionals com Beatriu o Fran, que van fer una dissecció del per què ens perjudica aquesta llei i compromet el nostre futur

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *