Compromís pregunta al Consell pel Sant Joan Bosco i el Centre de Salut

El diputat a Les Corts Valencianes per Compromís, Josep Maria Pañella, ha registrat dues preguntes al Consell sobre temes relacionats amb el poble de Cocentaina.

Per una banda, la formació valencianista pregunta sobre la previsió de Conselleria per iniciar les obres del CEIP Sant Joan Bosco i quins són els motius pels quals no s’han iniciat les obres en els darrers 14 mesos. A hores d’ara, el centre està dividit en dos edificis. Aquesta separació suposa una duplicitat en el servei del menjador o de la fotocopiadora i múltiples i greus problemes tant per al professorat com per a l’alumnat. Cal saber que, el col·legi disposa del projecte d’execució, la llicència d’obres i la disponibilitat del sòl. A més a més, cal recordar que, Compromís a través de Mònica Oltra va insistir amb dues preguntes més sobre la unificació del Sant Joan Bosco el darrer any.

Per altra banda, Josep Maria Pañella s’interessà pel Centre de Salut. Arran el DOCV del 2 de març de 2013 pel qual la Conselleria de Sanitat renunciava al contracte per a l’ampliació del centre, el diputat ha preguntat per la previsió d’inici de les obres d’ampliació del centre sanitari.

Val a dir que aquesta no és la primera pregunta que el Grup Parlamentari de Compromís a Les Corts formula al Consell en relació a Cocentaina. Fran Ferri registrà una pregunta sobre el pagament de la nova Biblioteca Municipal per fer efectiu d’una vegada el conveni signat entre Trini Miró i l’Ajuntament contestà. A més a més, Joan Baldoví va tramitar al Congrés i va exigir al Ministeri de Foment la reparació de tots els desperfectes ocasionats per les obres de l’Autovia Central.

 

Arxivat en: Cultura i Educació, Nacional, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *