Acord sobre l’horari de la Biblioteca Municipal en època d’exàmens

Marcela Richart, regidora de Cultura, i Jordi Pla, President del Consell de Joventut, s’han reunit dimecres dia 29 de maig per a arribar a un consens en el tema de l’ampliació d’horari d’estudi a la Biblioteca Municipal Pare Arques durant les èpoques de l’any en què els estudiants necessiten un espai i un horari més ampli per a preparar els seus exàmens.

 

L’acord d’aquesta reunió ha sigut força positiu, ja que, finalment, s’ha decidit optar per la proposta que la regidora de Cultura va fer en el seu dia amb algunes incorporacions que ha proposat el Consell de Joventut.

 

Així, la fórmula d’obertura que s’ha decidit és crear una borsa de voluntariat a través del Consell de Joventut, amb una retribució simbòlica, que s’encarregaria de fer les tasques de vigilància, obertura i tancament de la zona d’estudi.

 

Quant a la zona d’estudi, s’ha barallat la possibilitat d’ubicar-la tant a la pròpia biblioteca com també a alguna altra de les dependències municipals, com ara la Casa de la Joventut.

 

Marcela Richart i Jordi Pla expressen la seua satisfacció per l’acord a què s’ha arribat, tot i que per falta de temps no es podrà aplicar encara per a aquest final de curs, però sí que es posarà en marxa per als exàmens del mes de desembre de 2013.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *