La diputada i portaveu adjunta de Compromís a Les Corts Valencianes, Mònica Oltra, oferirà el pròxim Divendres 1 de març una xarrada al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. La cita serà a les 19h i l’acte consistirà en una tertúlia, on es podrà escoltar i preguntar a Oltra sobre temes d’actualitat.

A més a més, cal destacar la recent constitució de Compromís per Cocentaina. La formació valencianista, progressista i ecologista a Cocentaina es presenta com una proposta alternativa i necessària que s’acosta a la realitat, i per això són tres els eixos que articulen la iniciativa política d’aquest projecte: l’espai, la persona i la societat, guiats sempre pels principis de solidaritat, igualtat en la pluralitat, sostenibilitat i foment de la participació democràtica.

Compromís per Cocentaina és una cooperativa política que fa una crida a totes aquelles persones que estan cansades i fartes de la manera tradicional de fer i d’entendre la política, dels partits de sempre. Per tant, des de Compromís per Cocentaina es pretén aglutinar gent compromesa , disposta a ser protagonista real de la presa de decisions, que vulga canviar la realitat de Cocentaina i del País Valencià. A més a més de canviar la manera tradicional de fer política des d’una democràcia real i participativa.

Per tant, el proper Divendres totes les socarrades i els socarrats tindrem l’ocasió de parlar amb Mònica Oltra, conèixer el projecte de Compromís per al País Valencià, per a Cocentaina i per a la nostra comarca. I també podrem transmetre-li les nostres preocupacions, suggeriments i opinions en aquest acte públic. Això és el que ha de fer un polític: escoltar el poble i ajudar-lo a superar els seus reptes. El dia 1, a les 7 de la vesprada, al Teular, estem totes i tots convidats a participar-hi.