Miquel Prats i Jordi Pla assumeixen la Secretaria Local i d’Organització.

El passat mes de novembre, el BLOC de Cocentaina celebrà el seu Congrés Local en què foren escollits els càrrecs de la nova executiva local.

Es renova així, el quadre directiu del BLOC-Compromís. Miquel Prats encapçalarà el nou projecte com  Secretari Local en substitució d’Enric Moltó, que ha ocupat la Secretaria Local els últims anys i que ara passarà a encarregar-se de les finances del col·lectiu. Al seu costat estarà el jove Jordi Pla que assumeix la Secretaria d’Organització.

Aquest Congrés Local s’ha celebrat en un moment de creixement per a Compromís arreu del País Valencià i  aquest fenomen també ocorre al poble de Cocentaina. Actualment, a Cocentaina s’està veient incrementat el nombre de persones que comparteixen i treballen pel projecte de Compromís des de totes les edats, des de tots els àmbits i des de la pluralitat.

Per tant, aquest és l’últim pas d’un procés que es va iniciar amb el nomenament d’Enric Morera com a Secretari General i que va continuar amb l’elecció Pep Jordà com a Secretari Comarcal.