Any rere any companys valencianistes de Cocentaina i de El Comtat commemoren la Diada Nacional del País Valencià aplegant-se per a desplegar una quadribarrada al Castell de Cocentaina. Enguany, la cita va tenir lloc el darrer diumenge 7 d’octubre.

 

El BLOC JOVE i el BLOC-Compromís, com sempre han portat a terme, partiren del Centre Cultural El Teular a les 10 del matí per tal de pujar al Castell. Una vegada dalt, la gent del BLOC JOVE i  del BLOC-Compromís s’encarregaren  de penjar la quatribarrada. Després, una vegada que la senyera onejava al Castell i s’observava des de tota la Comarca, tots junts esmorzaren al Paratge de Sant Cristòfol per tal de donar per finalitzat l’acte.

Tant des del BLOC-Compromís com des del BLOC JOVE, malgrat no comptar amb representació a l’Ajuntament de Cocentaina, seguim treballant pel nostre poble realitzant activitats i proposant tot allò que és satisfactori per a Cocentaina en totes i cada una de les comissions on estem treballant. Per això, en aquesta nova etapa, també, comptem amb tu!