El BLOC JOVE de Cocentaina demanà l’ampliació de l’horari de la Biblioteca Municipal

Bona part de la joventut de Cocentaina es troba durant aquestos dies i durant les pròximes setmanes en plena època d’exàmens. Ara, comptem amb les noves instal·lacions de la nostra Biblioteca Municipal. Per contra, comptem amb el mateix horari de sempre. Per tant, des del BLOC JOVE de Cocentaina demanem solucions al respecte i plantegem la necessitat urgent d’ampliar l’horari de la biblioteca per a que la joventut contestana puga accedir-hi més enllà de les 8 de la vesprada.

Per al Secretari Local del col·lectiu de joves del BLOC-Compromís de Cocentaina i Secretari de Finances Comarcal, Jordi Pla, ” les noves instal·lacions estan a l’avantguarda de tot el País Valencià, per tant, pensem que l’horari també ha de ser digne. Aleshores, demanem l’ampliació d’aquest durant l’època d’exàmens.”

A més a més, han aparegut iniciatives estudiantils que també defensen l’ampliació de l’hora de tancada. Els joves estan reflectint el seu malestar recollint signatures entre tota la població contestana.

Per últim, Pla ha reclamat que “amb l’ampliació de l’horari s’aconseguirà una major utilització de les noves instal·lacions i així, es fomentarà la pràctica cultural a Cocentaina. No podem deixar que la biblioteca sols siga un obra faraònica. Així que, demanem solucions als respecte”.

En l’actualitat, l’horari de la Biblioteca Municipal és molt restrictiu ja que tanca a les 20 h. Un fet que no facilita ni potencia l’ús de les mateixes. Per això, des del BLOC JOVE de Cocentaina desitgem que aquest problema puga solucionar-se el més prompte possible.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *