Joan Baldoví va visitar l’incendi de la Mariola amb representants de la comarca

Dissabte 14 de juliol de vesprada Joan Baldoví, Diputat al Congrés dels Diputats per Compromís, va estar a la nostra comarca de l’Alcoià, el Comtat i les Foies, i va aprofitar per visitar els danys de l’incendi.

Va estar tota la estona acompanyat per Rafa Climent, President de la Mancomunitat i Alcalde de Muro; Pep Jordà, Secretari Comarcal del BLOC-Compromís i Regidor a Beniarrés; David Abad, Tinent d’Alcalde i Regidor a Alcoi; Vicent Català, membre de la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE; Jordi Pla, Secretari Local del BLOC JOVE de Cocentaina i Javi Linares, militant del BLOC JOVE de Cocentaina.

Primer van acudir al Lloc de Comandament, on li van explicar el perímetre del foc i els mitjans tècnics que s’havien estat utilitzant. Poc després van visitar les casetes de Vilaplana, el mas dels Capellans, el collao d’En Sabata i tornaren per Serelles.

Joan Baldoví va aprofitar per fer consultes a tècnics i bombers donat que aquell mateix dimarts va intervindre al Congrés dels Diputats per un tema relacionat amb les incendis forestals.

 

 

 

 

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *