Fran Ferri pregunta sobre el pagament de la Biblioteca Municipal a Les Corts

El diputat de Compromís, Fran Ferri, mitjançant la iniciativa posada en marxa per l’ Oficina de Transparència i Alliberament de Dades de la Coalició Compromís, Volem Saber, ha preguntat a la Mesa de Les Corts quan pensa la Generalitat Valenciana començar a pagar la nova Biblioteca Municipal de Cocentaina.

A hores d’ara, malgrat el conveni signat amb la llavors Consellera Trini Miró al 2010, la Generalitat Valenciana encara no ha començat a pagar el cost de l’obra de la nova Biblioteca Municipal de Cocentaina.

Des del BLOC-Compromís per Cocentaina desitgem que la Generalitat Valenciana comence a pagar el més aviat possible per tal de que el pes del cost de la nova Biblioteca no recaiga exclusivament en els ciutadans i ciutadanes de Cocentaina i en el propi Consistori Contestà.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *